Zit je op de middelbare school?!

Vanaf schooljaar 2011-2012 is de Maatschappelijke Stage verplicht voor alle middelbare scholieren. De Maatschappelijke Stage houdt in dat jongeren vrijwilligerswerk doen tijdens hun middelbare schoolperiode. Dat is goed voor anderen en is goed voor hun persoonlijke ontwikkeling. Jouw school moet dus vanaf het najaar 2011 ook voorzien in de Maatschappelijke Stage voor jou!

Houd de site van Partners in Welzijn (www.mas-wm.nl) in de gaten, want dan kun je de verplichte Maatschappelijke Stage lopen bij Turning Point Sittard. Je kunt je daar inschrijven voor een activiteit bij onze vereniging!

Maatschappelijke Stage in de Westelijke Mijnstreek

Coördinatie en uitvoering door Partners in Welzijn Maatschappelijke Stage Westelijke Mijnstreek (MaS-WM) is een samenwerkingsproject van de vier gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen en Stein en de vier VO scholen DaCapo College, SG Groenewald, Graaf Huyn College en Trevianum Scholengroep.
De Maatschappelijke Stagemakelaar van Partners in Welzijn voert de coördinatie van het project MaS-WM uit en biedt ondersteuning aan organisaties in het kader van MaS-WM.

Ook MBO- (CIOS, Sport en Bewegen) en HBO-studenten (Fontys) kunnen bij Turning Point  Sittard terecht!

Je kunt bij Turning Point Sittard stage lopen als je een opleiding doet waarin je leert lesgeven en/of evenementen te organiseren.
Turning Point Sittard is een hele actieve vereniging met veel te organiseren activiteiten.

Voor komend seizoen (2011-2012) organiseren we activiteiten met Carnaval, Pasen, zomeractiviteiten, (mini-)wedstrijden,
dans spektakeldag, zomerkampen, turnstages, het Limburgs Turngala en nog veel meer!!!!!

In het opleidingstraject van de KNGU mag je tot en met niveau 4 onder deskundige begeleiding stage lopen bij Turning Point Sittard.

Kortom: Wil je assisteren in een groepje, wil je gaan lesgeven, weer gaan lesgeven, jureren, klussen, meehelpen een evenement te organiseren, stage lopen of iets anders?

Stuur dan je mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf wat je graag zou willen doen bij ons!