Huiswerkbegeleiding op Turncentrum Turning Point!!

Wat is er fijner dan thuiskomen na een intensieve schooldag en/of sporttraining en de avond écht vrij te zijn? Geen verlaat huiswerk meer dat wacht!
Ouders en kinderen die kiezen voor de optimale huiswerk-sportcombinatie van Cerd@s ervaren die rust en merken welke positieve schoolresultaten het oplevert.
  

Ook (top)sporttalenten hebben begeleiding nodig om nog beter te kunnen presteren. Juist door betere randvoorwaarden te creëren kunnen de talenten van nu op latere leeftijd mooie successen behalen. Huiswerkbegeleiding en bijlessen van Cerd@s biedt hiermee niet alleen een ideale combinatie voor scholieren die graag sporten, maar zijn ook een absolute uitkomst voor topsporters, om te kunnen komen tot het maken, leren en plannen van het huiswerk.
Samen met Turncentrum Turning Point probeer ik, Esther Niels, een ideaal (top)sportklimaat te creëren.

Wanneer?
In september 2011 zal Cerd@s van start gaan in Turncentrum Turning Point. In eerste instantie zal de begeleiding wekelijks op de woensdagen plaatsvinden.

Kosten
De kosten hiervoor bedragen;
- huiswerkbegeleiding: 15 euro
- bijles (individueel): 20 euro
(de kosten zijn per kind, per uur)

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd om uw kind hiervoor aan te melden en/of heeft u nog vragen omtrent de begeleiding, dan kunt u mij mailen of telefonisch bereiken op

06-81851726 of
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.