Reglement Acrobatische Gymnastiek Turning Point Sittard

(laatste update: 25 januari 2017)

 1. Wees op tijd aanwezig zodat je op de trainingstijd klaar staat op de vloer. (nu 17.30 door de weeks en 13.00 op zaterdag).
 2. Indien je verhinderd bent of later komt, meldt dit tijdig (uiterlijk 1 dag van tevoren) via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (en niet via andere sporters)
 3. Gelieve een sanitaire stop voor de training te verrichten. Indien dit niet mogelijk is, dit aub aangeven aan de trainers.
 4. Alle sporters dienen hun haren in een knot te dragen, tenzij dit door het kapsel niet mogelijk is.
 5. Gelieve water te drinken in de hal op de daarvoor bestemde plek. (niet in de kantine)
 6. Gelieve geen eten tijdens de trainingen te nuttigen.
 7. Tijdens de trainingen wordt de hal niet verlaten.
 8. Gedurende de training is er geen contact met ouders, tenzij door een trainer anders wordt beslist.
 9. I.v.m. de opbouw van elementen en de daarbij behorende veiligheidsnormen dient er een turnpakje of nauw aansluitende kleding te worden gedragen.
 10. Er wordt niet gepraat tijdens uitleg van trainers.
 11. Indien een trainer je opbouwende kritiek geeft, reageer je niet met "ja, maar....". Het is opbouwend, dus ter verbetering van jezelf.
 12. Piercings worden uitgedaan of afgeplakt.
 13. Indien je aan een wedstrijdseizoen begint, maak je het seizoen ook af met je team. (indien er sprake is van een langdurige blessure kan hiervan in overleg met de trainer worden afgeweken).
 14. Gelieve de informatiemails van de trainers zo snel mogelijk te lezen en indien gevraagd te beantwoorden.
 15. Bestaat er onenigheid in een team dan wordt dit alleen maar samen met een trainer opgelost en niet door de gymnasten onderling.
 16. Ouders hebben geen toegang tot de vloer tijdens trainingen. Na de training is dit uiteraard wel mogelijk (zonder schoeisel). Bij noodgevallen zullen de trainers aangeven wanneer dit wel mogelijk is.